echt jezelf te zijn, gelukkig en stralend !
De positieve levenservaringen leiden tot een open houding vol vertrouwen, terwijl elke ervaring waarbij we controleverlies geleden hebben aan de oorsprong liggen van belemmerende overtuigingen, blokkades en stress (freeze, fight, flight reacties) 

In het leven, ervaren we dan soms dat we vastlopen. Soms zijn we ons bewust van de oorzaak, maar meestal zijn de diepliggende oorzaken onderbewust en kunnen we enkel de gevolgen vaststellen, in de vorm van emotionele, fysieke of spirituele problemen.
Indien deze situatie aansleept, verliezen we onze levensvreugde.  Het leven wordt dan eerder een gevecht dan een ervaring, terwijl onze ziel wenst te groeien, te leren en haar missie te ontdekken. 
Coaching22
PSYCH-KŪ
Contact
Links

Home

Wie zijn wij ?
Ben je in het algemeen gelukkig, stralend, in topvorm ?
Of ben je eerder angstig, piekerend, pessimistisch of zelfs depressief ? 
Of kom je steeds in dezelfde situaties terecht zonder deze onder controle te kunnen houden ?

Het verschil tussen de twee hangt af van onze diepliggende overtuigingen, waarvan het grootste gedeelte onderbewust is.
Deze onderbewuste overtuigingen, deze geautomatiseerde processen, zijn in feite het resultaat van onze levenservaringen
of zelfs deze van onze ouders. 
Gelukkig bestaat er vandaag  PSYCH-KŪ
PSYCH-KŪ is een eenvoudige, snelle en doeltreffende methode die ons toelaat om de overtuigingen te veranderen op een blijvende manier. Deze methode, gebaseerd op een spiertest (kinesiologie), laat ons toe jouw overtuigingen te testen, jouw onderbewuste realiteit en jouw wereld-en levensvisie te ontdekken, en deze te transformeren in hetgeen jij bewust wilt. 
We werken als partners en leggen niets op ! We zijn enkel gidsen die je begeleiden op je weg. Je kan bij ons terecht voor alle levensdomeinen, zoals zelfvertrouwen, relaties (koppel, ouder-kind, en andere),  alles mbt rouw (verdriet en verlies), spiritualiteit, persoonlijke kracht (het realiseren van allerlei objectieven zoals studies, werk, enz.), voorspoed (herhaaldelijke financiële problemen) en gezondheid of andere andere lichamelijke kwalen. 
 
Om meer te weten over PSYCH-KŪ, klik hier
 
Disclaimer: we zijn noch dokters noch psychologen en wij vervangen dus in geen enkel geval deze professionals. Ons werk richt zich op de overtuigingen en is dus bijkomend aan de zorgen en behandelingen die u eventueel nodig heeft. Indien er sprake is van gezondheidsklachten, zal een deelnemer zich eerst tot een arts wenden. PSYCH-KŪ is geen genezingsmethode, maar werkt aan de overtuigingen die 'onder' de gezondheidsklachten liggen. Als dusdanig is het een aanvulling op reguliere behandelingen. Wij garanderen geen genezing van enige ziekte. Er zijn ervaringsverhalen die getuigen dat symptonen van ziektes verdwijnen, het is op dit moment niet wetenschappelijk bewezen (double blind) dat dit ten gevolge van PSYCH-KŪ is.  
 
 
Welkom op onze website om
NL
FR
EN