Coaching22
PSYCH-K®
Contact
Links

Home

Wie zijn wij ?
Wie zijn wij ? Gewoon Linda en Yves.

Wij hebben elk onze eigen activiteit en werken soms samen, volgens de noden en wensen van iedere persoon. 

Wij zijn een koppel sinds meer dan 25 jaar, hebben 4 fantastische kinderen en reeds een schattig kleinkind, een trouwe viervoeter, ... en vooral 50 jaar levenservaring vol met leerlessen te delen.

Zoals velen onder ons, werden wij geconfronteerd met moeilijke levenservaringen, met lijden, met ziektes en we hebben gezocht ... om te begrijpen wat ons overkwam, om te genezen, om gelukkig te zijn. Wij hebben onze weg gezocht. 

Het mooie van het verhaal is "wie zoekt, die vindt ! " Niet altijd onmiddellijk, maar wel altijd. En dit heeft onze passie opgewekt. 
Het is de reden voor dewelke wij, doorheen de jaren en de ettelijke opleidingen, Life Coaches en PSYCH-K®   facilitators geworden zijn. De personen die zoeken vinden bij ons de deur open en snelle, efficiënte en duurzame oplossingen. 

Onze weg in enkele woorden : een carrière op management niveau in verschillende internationale ondernemingen, avondcursussen gezondheidscoach met basis psychologie, pyschopathologie, anatomie en pathologie, Alpha en Theta stages afgeleid van de Silva methode, een opleiding in NLP, gevolgd door 4 jaar Emokinesiologie, een gecertificeerde Life Coach opleiding en uiteindelijk een alles omvattende PSYCH-K® opleiding, inbegrepen de Health & Wellness Program.
Linda heeft nog een bijkomende opleiding in Psychokinesiologie en Yves is tevens PER-K® Facilitator (business versie van PSYCH-K®).
 
We gebruiken al deze kennis en tools in aanvulling vanPSYCH-K®, een methode die wij ten zeerste waarderen omdat het een eenvoudige, efficiënte en ethische methode is. Gedurende het hele proces behoud je immers de controle en blijf je verantwoordelijk voor je eigen leven. 

Wij wensen met onze klanten samen te werken zoals partners, in de spirit van delen en wederzijdse groei, zowel op persoonlijk als spiritueel vlak. Ons doel is om jou te helpen, vertrekkend vanuit het principe dat iedere persoon in zichzelf de juiste antwoorden en sleutels heeft om zijn objectieven, om het even de welke, te bereiken. Onze rol bestaat eruit om je te leiden, zonder enige veroordeling of pretentie, zonder om het even wat op te leggen en in zoverre dat je klaar, bereid en gemotiveerd bent om te veranderen. Iedere persoon is meester van zijn eigen leven en kan het leven waarvan hij droomt zelf creëren en wij zijn er om je te ondersteunen, in slechts enkele sessies, en soms volstaat zelfs één enkele sessie. 

Indien deze ervaring je aantrekt, zijn wij zeer gelukkig om je hartelijk te ontvangen en samen te werken op thema's zoals : 

- Stress, in alles perfect willen zijn
- Zelfvertrouwen, schuwheid, angsten
- Woedeaanvallen 
- Relationele moeilijkheden, problematieken in familiebanden en partnerrelaties 
- Rouw, verdriet en verlies 
- Persoonlijke kracht, motivatie, doorzettingsvermogen
- Voorspoed en financiën
- Gezondheid en welzijn
- Communicatievaardigheden
- Professioneel leven
- Spiritualiteit
...